Ioan Bălan, răspuns pentru deputatul Maricela Cobuz

Deputatul PNL de Suceava Ioan Bălan a răspuns, miercuri, deputatului PSD Maricela Cobuz, explicându-i acesteia că nu el are nevoie de lămuriri din partea PSD privind domeniul Sănătăţii, ci rudele şi aparţinătorii victimelor atacului de la Spitalul de Psihiatrie din Săpoca.

„Zilele acestea am cerut demiterea ministrului incompetent al Sănătăţii, Sorina Pintea, în special pentru incapacitatea ei de a face ceva bun pentru sănătate”, a spus Ioan Bălan.

El a menţionat că i-a şi prezentat ministrului „o situaţie gravă, reală, adevărată”, dintr-un spital de psihiatrie din judeţul Timiş, asemănătoarea cu cea din spitalul din Săpoca unde s-a înregistrat un eveniment grav.

„Sper că s-a interesat de situaţia de acolo”, a spus Bălan.

Parlamentarul liberal sucevean a constatat însă că solicitarea sa a fost comentată, neinspirat total, de „o doamnă extrem de ofuscată”, făcând referire la deputatul PSD Maricela Cobuz.

„Guralivă ştiam că este datorită lobby-ului făcut pentru soţul ei. Nu am văzut-o niciodată, nici în Parlament, nici în comunitatea suceveană, să vină cu ceva în sprijinul cetăţeanului. O văd, în schimb, sărind în ajutorul şefului soţului ei, ministrul incompetent Sorina Pintea. O mai văd că se caţără pe realizările de la Spitalul Judeţean Suceava ale managerului Vasile Rîmbu şi ale preşedintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur. Eu o înţeleg că în afară de proiectul personal care o leagă direct de şeful soţului ei nu are niciun alt proiect dus la capăt”, a spus deputatul liberal sucevean.

Mai mult, Ioan Bălan a remarcat „gândirea retrogradă” a deputatului PSD exprimată prin faptul că ministrul Sănătăţii a finanţat „şi spitale” din localităţi cu primari PNL sau judeţe cu preşedinţi de CJ membri PNL, care arată că aceasta are o concepţie pe care nici cel mai bătrân membru PSD autentic nu o poate avea, împărţind ţara în PSD-işi şi restul.

„Ea nu ar fi trebuit să mi se adreseze mie, ci aparţinătorilor şi rudelor victimelor de la Săpoca”, a conchis Ioan Bălan. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: