Flutur:

Diaspora cere curse de avion spre Paris, Bruxelles sau Madrid

> 90 la sută din solicitările diasporei pe site-ul CJ Suceava sunt pentru curse de avion

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, joi, la o întâlnire organizată de Ministerul Românilor de Pretutindeni de informare a diasporei, că CJ Suceava are o legătură permanentă cu diaspora suceveană şi că, cel puţin pe site-ul CJ Suceava, 90 la sută cer curse de avion.

„Foarte bine! Eu înţeleg. Eu vreau să vă provoc. Aceste curse de avion se pot face împreună cu dumneavoastră (diaspora – n.r.) sau cu cei care sunt interesaţi să circule”, a spus preşedintele CJ Suceava.

El a arătat că CJ Suceava primeşte email-uri prin care se cer curse spre Paris, Bruxelles sau Madrid.

„Poată dă Dumnezeu şi se întâmplă şi pe ruta asta, dar trebuie să ne ajutaţi un pic”, a spus Flutur, făcând referire la faptul că pentru cursele externe de pe Aeroportul Suceava au existat şi grupuri de suceveni din diaspora care au solicitat operatorului aerian să deschidă aceste rute.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: