Liderul PSD Suceava, Ioan Stan, acuză PNL că a pus gând rău bugetarilor

> „Cică vor pune târnul de nuiele pe bugetarii statului român care nu mai pot de bine lăfăindu-se într-o seamă de vouchere, tichete de vacanţă, sporuri, zile libere, salarii duble faţă de salariaţii din sistemul privat şi altele asemenea”…

 Preşedintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, acuză PNL că programul de guvernare pe care vor să-l promoveze „este praf” şi că liberalii au pus gând rău bugetarilor.

„Se întâmplă cu adevărat ceva în curgerea timpului calendaristic. Să fie de vină subţierea stratului de ozon sau canicula verilor din ultimii ani? Nu pot preciza, dar mă pot arăta îngrijorat că sunt persoane, nu personalităţi, care vorbesc apăsat de «curăţenia de primăvară» în plină lună august”, a spus Ioan Stan.

Potrivit acestuia, liberalii nu doar că enunţă conceptul, ci precizează şi ce au de gând să facă în timpul acestei activităţi.

„Cică vor pune târnul de nuiele pe bugetarii statului român care nu mai pot de bine lăfăindu-se într-o seamă de vouchere, tichete de vacanţă, sporuri, zile libere, salarii duble faţă de salariaţii din sistemul privat şi altele asemenea. Declarând sus şi tare că bugetarii sunt privilegiaţii vieţii, liderul PNL Florin Câţu strigă cât îl ţin puterile că toate acestea trebuie să dispară din societate, lucru ce se va întâmpla odată cu venirea la putere a partidului pe care îl slujeşte”, a adăugat senatorul social-democrat sucevean.

El a arătat că a crezut că după gafa de proporţii lansată în spaţiul public de preşedintele PNL căruia i s-a căşunat pe IT-işti „s-ar fi făcut un licăr de lumină şi pe uliţa PNL”.

„E clar că m-am înşelat. Despre ce limpezire de gânduri să poată fi vorba când un senator în Parlamentul României, plătit de la acelaşi buget de stat pe care îl declară secătuit de bugetari fără merite profesionale, ameninţă românii cu tăieri de tot soiul. În dispreţul său fără margini la adresa celor ce muncesc cinstit, numitul bugetar etichetează milioane de oameni ca şi cum ar avea competenţa să o facă.

Ei bine eu nu cred că are această competenţă şi în virtutea celor declarate chiar de personajul autodeclarat angajat la salubritatea societăţii, îl invit să părăsească locul de muncă bugetat de statul român. Iar pe cei care l-au trimis în Parlamentul României pe el şi cei asemenea lui îi rog respectuos să aprecieze dacă sunt mulţumiţi de dispreţul şi ameninţările cu care li se răspunde. Şi pentru a lămuri cum e cu «praful» de care vorbeşte metaforicul măturător mă tem că nu este doar praf în ochii alegătorilor ci chiar programul lor de guvernare. Aviz amatorilor!”, a conchis Ioan Stan.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: