Laurenţiu Ungureanu, un tânăr pugilist sucevean care bate la porţile afirmării

Recent, municipiul Bacău a găzduit Campionatul Naţional de box pentru tineret, competiţie la care au fost prezenţi cei mai buni pugilişti din România la această categorie de vârstă. Printre aceştia s-a aflat şi Laurenţiu Ungureanu, de la Clubul Sportiv Municipal Suceava.

Pugilistul antrenat de Andu Vornicu a luptat în cadrul categoriei 75 de kilograme şi a câştigat primele două meciuri fără probleme, înainte de limită. Ungureanu a început bine şi partida decisivă pentru titlu, disputată împotriva campionului en-titre, un sportiv din Giurgiu. A dominat prima rundă, izbutind chiar să-i spargă nasul adversarului său, însă s-a crezut prea devreme învingător şi s-a relaxat prematur, permiţându-i giurgiuveanului să se trezească din pumni şi să se impună în cele din urmă, la decizie.

„Locul al doilea la un campionat naţional este un rezultat bun pentru Laurenţiu şi pentru club, însă există şi o undă de regret după această competiţie. Oricum, sportivul nostru a învăţat faptul că trebuie să lupţi până la final. Confruntarea din finală a avut drept miză calificarea pentru campionatele europene şi este greu de acceptat că s-a ratat la mustaţă o asemenea şansă. Sper ca Laurenţiu să fi tras învăţămintele de rigoare după acest episod, astfel încât să nu mai repetăm pe viitor asemenea erori”, a declarat antrenorul Andu Vornicu, care a dorit să mulţumească pentru sprijin Consiliului Local Suceava, Clubului Sportiv Municipal şi firmei Trutzi, o susţinătoare constantă a boxului sucevean.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: