ÎPS Pimen Suceveanul a sfinţit noua biserică din Burla

> La slujba religioasă au asistat preşedintele CJ Suceava Gheorghe Flutur şi primarul din Burla, Viorel Pintiliuc > Vechea biserică fusese mistuită într-un incendiu

 Preşedintele Consiliului a Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a participat, duminică, alături de primarul liberal al comunei Burla, Viorel Pintiliuc, la sfinţirea bisericii din localitate.

Lăcaşul de cult, sfinţit de ÎPS Pimen Suceveanul, Arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor, a fost construit după ce vechea biserică a fost mistuită într-un incendiu în anul 2016.

Biserica, aflată în Parohia Sfântu Dumitru, a fost ridicată şi cu sprijinul primarului Viorel Pintiliuc, care s-a implicat efectiv în construirea noii biserici.

Alături de ÎPS Pimen Suceveanul, slujba religioasă a fost oficiată de un sobor de preoţi, iar la sfinţire au participat un mare număr de credincioşi din comună şi împrejurimi, majoritatea îmbrăcaţi în strai popular.

De remarcat a fost numărul mare de tineri şi copii prezenţi la eveniment. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: