Campania Naţională „Informare acasă ! Siguranţă în lume !” revine la Suceava

> Cu acest prilej se va face o informare cu privire la „votul în străinătate, înainte de alegerile prezidenţiale din această toamnă”

 Ministerul Românilor de Pretutindeni a dat startul celei de-a doua etape a Campaniei naţionale „Informare acasă! Siguranţă în lume!”. Anul acesta, în Suceava, campania revine astăzi, prilej cu care o întâlnire se va ţine, începând cu ora 10, în Sala „Ştefan cel Mare” a Palatului administrativ. Prefectul Mirela Elena Adomnicăi anunţă că, din partea MRP, manifestarea va fi onorată de subsecretarul de stat Victor Ionescu, alături de coordonatorii campaniei. Etapa a doua a Campaniei naţionale „Informare acasă! Siguranţă în lume!” se desfăşoară în lunile august şi septembrie în toate judeţele ţării, noutatea din 2019 fiind „informarea cu privire la votul în străinătate, înainte de alegerile prezidenţiale din această toamnă”. Obiectivul general al Campaniei naţionale „Informare acasă! Siguranţă în lume!” este de a realiza „o informare corectă şi cât mai completă a potenţialilor migranţi români cu privire la drepturile şi obligaţiile pe care le au statele membre ale Uniunii Europene”. Totodată, se urmăreşte ca românii de pretutindeni să afle mai multe despre programele pe care România le implementează pentru a-i încuraja să revină acasă în număr cât mai mare. Conform itinerarului celei de-a doua etape a campaniei din acest an, reprezentanţii MRP au prezentat deja elementele acesteia în Bucureşti şi în 23 de judeţe la ţării.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: