Canotaj

Sucevenii au în rucsac o grămadă de medalii la Campionatul Naţional

La finele săptămânii trecute, 17 dintre canotorii Clubului Sportiv Municipal Suceava, pregătiţi de antrenorul Ioan Despa, au luptat pentru medalii la Campionatul Naţional pentru juniori, care s-a desfăşurat la Iaşi. Sportivii de la CSM Suceava au avut o evoluţie foarte bună la aceste naţionale şi s-au întors acasă cu nouă medalii, dintre care două de aur, cinci de argint şi două de bronz.

Campion mondial de juniori în această lună, în proba de dublu rame, Florin Arteni Fîntînaru a câştigat aurul naţional în proba de simplu la juniori I, dar şi argintul în proba de dublu rame, alături de colegul său Georgel Iacob, şi el component al lotului naţional de juniori. Cealaltă medalie de aur a fost câştigată de Lucian Onea, în proba de simplu categorie uşoară, tot la juniori I, probă în care colegul său Marinică Remus Calistru a câştigat argintul naţional. În competiţia rezervată junioarelor II, Petruţa Popa şi Florentin Neculăiasa au câştigat medalia de argint în proba de dublu vâsle, în timp ce în proba de patru rame, Petruţa Popa, Florentina Neculăiasa, Paula Filipovici şi Larisa Bălan au terminat pe locul 3 şi-au câştigat bronzul. Andrei Ciornei şi Cosmin Pleşescu au reuşit să urce de două ori pe podium la juniori II, după o medalie de argint în proba de dublu rame şi o medalie de bronz la dublu vâsle. La juniori III, Antonel Avăcăriţei a reuşit să câştige medalia de argint în proba de simplu.

„Juniorii noştri au avut o evoluţie foarte bună şi au obţinut rezultate foarte bune la aceste naţionale. De marţi vor avea o nouă provocare, şi anume selecţiile pentru loturile naţionale, ce vor avea loc tot la Iaşi. Mulţumim pentru sprijinul acordat Primăriei şi Consiliului Local, CSM Suceava şi tuturor celor care sunt alături de noi”, a declarat antrenorul canotorilor de la CSM Suceava, Ioan Despa.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: