Fotbal judeţean

Liga a V-a va debuta în 15 septembrie

În urma întâlnirii dintre conducerea Asociaţiei Judeţene de Fotbal Suceava şi delegaţii cluburilor din Liga a V-a, care a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, s-a stabilit ca ediţia de campionat 2019-2020 să înceapă în ziua de duminică, 15 septembrie. Conform previziunilor făcute de preşedintele AJF, Ciprian Anton, în viitorul sezon al eşalonului al cincilea se vor afla pe tabloul de concurs în jur de 20 de echipe.

„La această oră vă putem informa că s-au înscris în competiţie două grupări noi, care vor reprezenta localităţile Marginea şi Arbore. De asemenea, mai sunt în jur de trei formaţii care au termen până la mijlocul acestei săptămâni să dea un răspuns ferm în privinţa participării în campionat, după care vom finaliza componenţa celor două serii şi vom stabili programul meciurilor din viitoarea ediţie de campionat a Ligii a V-a”, a declarat Ciprian Anton.

Formaţiile din acest eşalon vor începe însă sezonul oficial cu o săptămână mai devreme, pe 8 septembrie, atunci când se vor desfăşura meciurile din primul tur al Cupei României, faza judeţeană.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: