Flash

Nimic nu mai merge cum trebuie în ţara noastră. Liderii de la putere nu se mai ceartă doar cu opoziţia, ci chiar şi între ei, berzele sunt mai multe decât nou-născuţii umani (lider naţional este Suceava), Iohannis vrea să mai aducă nişte puşcaşi marini fiindcă, vezi Doamne, asta o să-l gâdile la orgoliu pe Trump, iar preţurile şi valoarea facturilor cresc.

Apropo de astea din urmă să nu-mi vină să cred ce mi-au spus şi arătat nişte plătitori de taxe şi impozite din municipiul reşedinţă de judeţ cu domiciliul la bloc. Sunt obligaţi să plătească peste 20 de metri cubi de apă rece de familie plus celelalte cheltuieli, fiindcă cei de la ACET au făcut niscaiva reparaţii la conducte. Oameni buni, la un bloc mititel, cu doar 12 apartamente, e o cantitate colosală. Ce au ăia bre, piscine, ştranduri, Doamne iartă-mă? Că au fost pierderi de la tot felul de avarii nu-i vina cetăţenilor, ci a celor care nu au întreţinut instalaţiile. Că angajaţii ACET au salarii de alea bengoase şi trebuie acoperite de undeva iar nu-i vina cetăţenilor. De ce trebuie să plătească un cetăţean de aproape 20 de ori mai mult decât consumă? Deja se depăşesc limitele bunului-simţ. Nu-i îndeajuns că trebuie să plătească şi apa de ploaie (pluviala)? Dar vorba cântecului „răspunsul, prieteni, e vânare de vânt”.(COSMIN LEAHU)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: