Dan Ioan Cuşnir recomandă primarului Ion Lungu să ia exemplul primarilor liberali din Cluj-Napoca şi Oradea pentru a rezolva problema parcărilor

 Preşedintele Organizaţiei Municipale PSD Suceava, Dan Ioan Cuşnir, a recomandat, marţi, primarului Sucevei, Ion Lungu, să ia exemplul primarului liberal din Cluj-Napoca pentru soluţionarea mai multor probleme de administraţie, cum ar fi şi cea a parcărilor.

Vă prezentăm integral poziţia exprimată de Dan Ioan Cuşnir privind modul de construire a parcărilor:

„Deciziile pe care le-au luat în ultimii 16 ani Lungu Ion şi Harşovschi Lucian i-au transformat pe aceştia în nişte învinşi. Iar Suceava a devenit un oraş învins de incompetenţa, de interese personale, de compromisuri (blaturi), de impotenţa administrativă.

Deciziile pe care le-au luat Emil Boc la Cluj sau Ilie Bolojan la Oradea i-a transformat pe aceştia în nişte învingători, iar Clujul şi Oradea s-au transformat în oraşe învingătoare.

De 16 ani Lungu şi Harşovschi le oferă Sucevenilor decizii greşite, îi mint pe suceveni că singura variantă de construire a parcărilor este în detrimentul spaţiilor verzi. La fel au făcut şi pe strada Petru Rareş, în vecinătatea Pieţei Mari, unde au măcelărit 8 copaci sănătoşi pentru câteva locuri de parcare.

În schimb, în oraşele civilizate se demolează, acolo unde este cazul, câteva garaje şi se construiesc parcări supraetajate cu 300-400 locuri de parcare. Soluţii există, trebuie doar să ai curajul să iei deciziile învingătoare pentru oraşul pe care îl administrezi şi pe care ar trebui să îl iubeşti.

Decizia lui Boc a fost de a amenaja sute de locuri de parcare în locul a câtorva garaje şi rămâne şi loc pentru amenajarea unui spaţiu verde. Decizia lui Lungu şi Harşovschi este de a amenaja parcări în detrimentul spaţiilor verzi şi de a legaliza chiar şi construcţiile făcute ilegal.

Boc la Cluj şi Bolojan la Oradea sunt nişte învingători. Lungu şi Harşovschi la Suceava sunt nişte învinşi, nişte neputincioşi obosiţi.

Ce s-a întâmplat în Suceava în ultimii 15 ani? Oameni fără educaţie consistentă şi fără un parcurs profesional credibil, în loc să fie preocupaţi de cei 2 piloni care pot duce la dezvoltare durabilă, infrastructură şi educaţie, au crezut că pot impune în Suceava alte standarde decât în oraşele decente şi civilizate, au fost preocupaţi doar de beculeţe colorate, de fanfara şi folclor, de diplome şi medalii inutile, de fugă după înşelătoare şi inutile aprecieri pe reţelele de socializare.

Suceava va arată bine şi va deveni frecventabilă atunci când va fi administrată de oameni care să se concentreze pe Ordine şi Progres, când va fi condusă de învingători care vor lua decizii care să transforme Suceava într-un oraş învingător!

Deciziile fac diferenţa între un învingător şi un învins! (DAN CUŞNIR, preşedinte Organizaţia Municipală PSD Suceava)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: