Colectivul oamenilor muncii

 Un tânăr de la secţia „Prelucrări” şi-a invitat o colegă de la o altă secţie până la el, la căminul de nefamilişti, unde întreprinderea îi dăduse o garsonieră confort redus.

A doua zi, întreprinderea s-a înregistrat cu o plângere scrisă din partea respectivei tinere. Cică, colegul ei de muncă ar fi îndrăznit să abuzeze de ea. N-a reuşit, dar i-a pătat starea ei psihică.

Directorul, om cu multă şcoală, mai ales pe linie de partid (PCR), a dispus ca acest caz să fie dezbătut de către colectivul oamenilor muncii.

Aşa se face că, într-o anumită zi, clubul întreprinderii s-a umplut cu tot felul de gură cască, interesaţi de subiect.

A existat şi un pic de regie, în sensul că după ce se prezenta toată tărăşenia ce a avut loc la căminul de nefamilişti, câţiva oameni ai muncii să-şi dea cu părerea şi să fie critici. Aşa s-a şi întâmplat.

La final i se dă cuvântul şi tânărului care şi-a invitat colega în garsoniera lui, după orele de serviciu.

S-a aşternut liniştea peste întreaga masă de oameni ai muncii şi tânărul nostru a fost foarte scurt: „Da’ ea ce-o crezut, c-o venit la ales fasole?!” (CONSTANTIN PAPUC)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: