Un tren de marfă încărcat a deraiat la Dorneşti

Un tren de marfă încărcat cu PAL pentru export a deraiat, luni, la ora 14.15, pe podul de la intrarea în staţia Dorneşti.

Potrivit CFR Marfă au deraiat locomotiva şi primele patru vagoane dintr-un convoi de manevră ce circula dinspre staţia Rădăuţi spre staţia Dorneşti.

Sursa citată arată că din cele patru vagoane deraiate, al doilea vagon este răsturnat la 45% spre interiorul curbei liniei de cale ferată.

Convoiul era format din 25 vagoane Rils încărcate cu PAL pentru export, iar revizia vagoanelor era efectuată la termen, precizează sursa citată.

Din cauza condiţiilor dificile ale zonei, în prezent se caută soluţii pentru a se interveni în vederea ridicării materialului rulant şi pentru redeschiderea liniei în condiţii de siguranţă a circulaţiei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: