Primul magazin Bershka din Suceava a fost deschis la Iulius Mall

Pe 15 august a fost inaugurat primul magazin din Suceava al brandului internaţional Bershka.

Magazinul este situat în complexul Iulius Mall, la parter. Bershka, prin colecţiile sale, exprimă tendinţele şi stilul young.

Noul magazin are o suprafaţă de aproximativ 620 mp. Creaţiile brandului fashion sunt dedicate, în special, tinerilor, mereu conectaţi la tendinţe şi interesaţi de muzică, reţele de socializare şi noile tehnologii.

Propunerile Bershka includ piese vestimentare, încălţăminte şi accesorii care acoperă o paletă completă de stiluri, de la casual la sport şi de la basic la fashion. Brandul propune şi linia BSK, o secţiune dedicată adolescentelor, care ţine cont de preferinţele lor în materie de muzică, de idolii lor şi trenduri.

Întregul concept al brandului Bershka este despre tineri, de la muzică şi amenajare, până la colecţiile care sunt inspirate din preocupările lor, cu articole de îmbrăcăminte îndrăzneţe şi accesorii în ton cu personalitatea lor. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: