Modificări de program la Serviciul Rutier Suceava pentru cei care vor să-şi redobândească permisul de conducere reţinut

IPJ Suceava anunţă că pentru cei care vor să-şi redobândească permisul de conducere reţinut, verificările organizate la sediul Serviciului Rutier Suceava, situat pe strada Universităţii nr.19, vor avea loc în fiecare zi de marţi, ora 10.00, respectiv joi, ora 13.00.

Aceste schimbări survin ca urmare a modificărilor şi completărilor recente aduse OUG nr.195/2002 republicată, privind circulaţia pe drumurile publice, în ceea ce priveşte reducerea perioadei de suspendare a exercitării dreptului de a conduce, pentru eficientizarea activităţii desfăşurate şi pentru a veni în sprijinul cetăţenilor.

Astfel, începând cu data de 01.08.2019, la nivelul Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava s-a modificat programul în care se va susţine verificarea cunoaşterii regulilor de circulaţie de către conducătorii de autovehicule sau tramvaie în vederea restituirii permisului de conducere reţinut ca urmare a săvârşirii de către titular a unei contravenţii pentru care legea prevede suspendarea dreptului de a conduce. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: