Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, susţine că şoseaua de centură a Sucevei va fi recepţionată luna viitoare

> La Rădăuţi, unde constructorul are un ritm alert, ministrul anticipează „o surpriză plăcută”

 Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat, miercurea trecută, la Fălticeni că centura Sucevei va fi recepţionată la mijlocul lunii septembrie şi a felicitat firma care lucrează la această investiţie.

El a mai spus că se pare că la Rădăuţi lucrările vor fi devansate, evitând să spună dacă centura va fi finalizată în acest an, aşa cum se preconizează.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat că firma care execută lucrările atât pe DN 18, cât şi pe centura Sucevei lucrează foarte bine, estimând că şoseaua de centură a Sucevei va fi recepţionată în a doua jumătate a lunii septembrie.

El a spus că va fi o surpriză plăcută şi pe centura Rădăuţiului, unde constructorul este foarte bun şi are un ritm alert.

Întrebat dacă şoseaua de centură a municipiului Rădăuţi ar putea fi finalizată în acest an, aşa cum se preconizează, Răzvan Cuc a evitat să răspundă, precizând că sigur şoseaua de centură a Sucevei va fi funcţională în acest an. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: