Fotbal

Foresta Suceava a câştigat clar ultimul amical al verii

Stadionul Areni a găzduit, la finele săptămânii precedente, ultimul meci de pregătire din această pauză competiţională al echipei Foresta Suceava. Echipa antrenată de Vespazian Colban s-a impus cu scorul de 3–0 în faţa ieşenilor de la Ştiinţa Miroslava. Sucevenii au reuşit să marcheze după numai şase minute de joc prin June, care a primit o pasă excelentă de la Martin şi a şutat plasat din mijlocul careului, scor 1–0. Până spre finalul reprizei au fost ocazii la ambele porţi, iar chiar înainte de pauză Lungu a obţinut un penalti, dar portarul oaspeţilor a reuşit o paradă excelentă la lovitura de pedeapsă executată de Căinari.

În partea a doua, Vespazian Colban a făcut mai multe schimbări, iar în minutul 50, Foresta şi-a dublat avantajul după o fază în care singurul jucător rămas pe teren tot meciul, Drugă, a centrat perfect de pe partea stângă şi Grumezescu a lovit decisiv balonul cu capul, scor 2–0. În ultimul minut regulamentar de joc, atacantul Grumezescu şi-a trecut în cont dubla, după un şut imparabil de la 16 metri, scor final 3–0 pentru Foresta Suceava.

Foresta Suceava a început acest meci cu: Ailenei – Onofraş, Ichim, Viţelaru, Drugă – Stănescu, June – Cerlincă, Lungu, Căinari – Marin. După pauza au mai intrat: Cărbune – Celeadnic, Mateciuc, Androne, Pavel, Grumezescu, Hagiu, Boca, Sumanariu, Nimerenco şi Nergheş.

Echipa antrenată de Vespazian Colban va debuta în noul sezon al Ligii a III-a, sâmbătă, pe stadionul Areni, cu un meci în compania gălăţenilor de la Sporting Lieşti.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI