Bilanţul IPJ Suceava al minivacanţei:

92 de patrule, 142 de infracţiuni şi 640 de sancţiuni contravenţionale

În perioada 15.08-18.08.2019, poliţiştii suceveni au acţionat zilnic pentru prevenirea şi descurajarea faptelor antisociale, dar şi pentru a asigura o intervenţie promptă la orice eveniment, arată IPJ Suceava.

În această perioadă nu au fost înregistrate acte grave de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi nici evenimente cu impact negativ asupra siguranţei cetăţenilor.

Astfel, pe durata mini-vacanţei din perioada 15 – 18 august, la nivelul judeţului au acţionat, zilnic, 92 de patrule de menţinere a ordinii şi liniştii publice. S-a asigurat intervenţia la 275 de evenimente şi au fost constatate 142 de infracţiuni, 11 dintre acestea în flagrant.

De asemenea, pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră, în perioada 15 – 18 august au fost desfăşurate acţiuni pe drumurile publice comunale, judeţene, naţionale şi europene, fiind reţinute 91 de permise de conducere (9 pentru alcool, 39 pentru viteză excesivă şi 43 pentru depăşiri neregulamentare şi alte abateri).

De asemenea, au fost retrase 19 certificate de înmatriculare. Pe lângă asta, au fost aplicate 640 de sancţiuni contravenţionale. Cele mai multe (506) au fost aplicate la regimul rutier, 69 fiind aplicate pentru acte de tulburare a ordinii şi liniştii publice, iar 65 pentru fapte de altă natură. Valoarea sancţiunilor aplicate este de 324.168 de lei. De asemenea, au fost confiscate bunuri în valoare de 800 de lei. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: