Viorica Dăncilă, candidatul PSD pentru Preşedinţia României, vrea ca fiecare membru de partid să lupte în campania electorală ca şi cum ar fi candidat în aceste alegeri

> Nu vom avea aroganţa unora care deja văd aceste alegeri câştigate. Noi vom munci pentru a câştiga încrederea fiecărui român, a spus ea

 Preşedintele PSD, premierul Viorica Dăncilă, candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, a declarat, miercuri, la Fălticeni, după şedinţa CEX judeţean Suceava, că pentru PSD o prioritate o constituie alegerile prezidenţiale.

„Am discutat despre mobilizare, despre modul în care vedem alegerile prezidenţiale, despre rezultatele pe care vrem să le obţinem şi despre paşii pe care trebuie să-i facem împreună pentru a câştiga alegerile prezidenţiale. (…) Cred cu tărie că fiecare membru al PSD, fiecare preşedinte de organizaţie va lupta ca şi cum ar fi candidat la aceste alegeri” a spus premierul.

Ea şi-a exprimat convingerea că cei care au subestimat PSD şi au pus partidul la zid vor vedea că rezultatul de la alegerile prezidenţiale îi va contrazice, „aşa cum cei care au spus că România are o mare problemă economică, că efectiv suntem în prăbuşire au fost contrazişi de datele date astăzi de INS şi de Comisia Naţională pentru Strategie şi Prognoză, care au arătat că suntem al doilea stat cu creştere economică din UE”.

Ea crede că această campanie electorală va aduce foarte multe dezinformări, dar că PSD va răspunde cu adevărul.

„Vor scoate în rândul opiniei publice foarte multe dezinformări, vor veni cu foarte multe jigniri din partea opoziţiei, cu foarte multe minciuni pe care deja le-am văzut. Ei vor continua cu minciunile, noi vom continua să spunem adevărul. Ei vor continua să jignească, noi vom veni cu lucrurile pe care le-am făcut pentru români” a spus Dăncilă.

Ea şi-a exprimat încrederea că oamenii vor aprecia fiecare pas făcut de fiecare partid în parte.

„Eu văd alegerile prezidenţiale ca alegeri foarte importante şi prin prisma următoarelor două rânduri de alegeri, mă refer la alegerile locale şi parlamentare” a mai declarat Dăncilă.

Ea a subliniat că PSD a înţeles mesajul dat în alegerile europarlamentare şi că membrii PSD vor munci foarte mult în alegerile prezidenţiale.

„Nu vom avea aroganţa unora care deja văd aceste alegeri câştigate. Noi vom munci pentru a câştiga încrederea fiecărui român” a conchis Viorica Dăncilă.

Viorica Dăncilă a fost primită înaintea conferinţei de presă de la Fălticeni de un grup de susţinători, în principal femei, care i-au oferit flori şi s-au fotografiat cu ea. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: