În acest an, după ce au fost muşcaţi de şerpi

Şase suceveni au primit îngrijiri medicale la UPU Suceava

> Unul dintre ei a avut nevoie de internare în Secţia de Chirurgie Generală

Şase persoane cu plăgi muşcate de şarpe au primit îngrijiri medicale la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava, una dintre paciente fiind internată în Secţia de Chirurgie Generală.

Potrivit reprezentanţilor UPU Suceava, patru persoane care au fost muşcate de şarpe s-au prezentat la UPU pentru îngrijiri medicale în cursul lunii iunie, una în luna iulie, iar alta în luna august.

Cinci dintre pacienţi au plecat la domiciliu după ce li s-a toaletat plaga şi li s-a administrat ser antiviperin, iar o a şasea persoană, o femeie în vârstă de 68 de ani din localitatea Breaza, care s-a prezentat la spital pe 8 august, a fost internată în Secţia de Chirurgie Generală a SJU Suceava.

Reprezentanţii UPU Suceava au menţionat că în stoc există doze de ser antiviperin. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: