Vasile Cazac (PMP) este noul viceprimar al oraşului Milişăuţi

> Voi fi om între oameni, voi căuta soluţii şi voi acţiona pentru rezolvarea fiecărei probleme cu care se confruntă locuitorii oraşului

 Oraşul Milişăuţi are, de luni, un nou viceprimar, în persoana consilierului local al Partidului Mişcarea Populară Vasile Cazac.

În cadrul şedinţei de Consiliu Local de luni, 12 august, consilierii locali ai oraşului Milişăuţi au decis cu nouă voturi „pentru”, o abţinere şi cinci voturi „împotrivă” ca funcţia de viceprimar să fie ocupată de Vasile Cazac, reprezentant al locuitorilor din satul Bădeuţi.

Potrivit PMP Suceava, acesta a şi fost motivul care a stat la baza nominalizării lui de către grupul consilierilor PMP pentru această funcţie, pentru că de ani buni este „o regulă nescrisă” ca primarul să fie ales din rândul locuitorilor din Milişăuţi, iar viceprimarul, din rândul locuitorilor din Bădeuţi.

„Cu ajutorul lui Dumnezeu, voi duce la îndeplinire cu maximă responsabilitate toate sarcinile care îmi revin în calitate de viceprimar al oraşului. Nu voi ţine cont de culoarea politică, voi trata pe fiecare persoană din localitate şi din Consiliul Local la fel, voi lupta în egală măsură pentru punerea în aplicare a oricărui proiect benefic pentru comunitatea noastră, indiferent din ce direcţie va veni iniţiativa. Voi fi om între oameni, voi căuta soluţii şi voi acţiona pentru rezolvarea fiecărei probleme cu care se confruntă locuitorii oraşului, alături de colegii mei, consilierii locali ai PMP, dar şi ai celorlalte partide. Aşa să mă ajute Dumnezeu!” a declarat Vasile Cazac, noul viceprimar al oraşului Milişăuţi.

Vasile Cazac este absolvent al Şcolii de Cântăreţi Bisericeşti Suceava. În prezent, lucrează în domeniul transporturilor, fiind coordonator al corului de copii din Bădeuţi şi dascăl la Biserica „Sf. Arhangheli Mihail şi Gavril” din Rădăuţi. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: