Primarul Ion Lungu a vorbit cu ambasadorul Chinei despre viitoarea înfrăţire a Sucevei cu Yinchuan

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a avut, ieri, o întâlnire, la Primăria Suceava, cu Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Republicii Populare Chineze în România, ES Jiang Yu.

Primarul Sucevei a făcut o prezentare a oraşului Suceava, iar apoi i-a spus diplomatului chinez că autorităţile sucevene sunt în faza de înfrăţire cu municipiul Yinchuan, capitala regiunii Ningxia din China.

„Am decis să colaborăm prin intermediul ambasadei în domeniul cultural, turistic şi economic, drept pentru care am prezentat oportunităţile de investiţii în oraşul Suceava, dar şi ale Zonei Metropolitane” a declarat, după întrevedere, primarul Ion Lungu.

De menţionat este că ambasadorul Chinei în România l-a invitat de primarul Ion Lungu să viziteze China, acesta apreciind că o va face, cel mai probabil, la data semnării acordului de înfrăţire cu municipiul Yinchuan.

„A fost o întâlnire cordială care a pus, în mod real, bazele unei viitoare colaborări” a conchis Ion Lungu. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: