Dorna Candrenilor

O femeie şi-ar fi omorât şi ascuns copilul nou-născut

Parchetul Tribunalului Suceava anunţă că o femeie de 37 de ani din Dorna Candrenilor, care şi-a ascuns sarcina, a dobândit calitatea de suspect pentru ucidere sau vătămare a nou-născutului săvârşită de către mamă.

Sursa citată arată că dosarul este instrumentat de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava împreună cu poliţiştii din cadrul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava – Serviciul Investigaţii Criminale.

Potrivit cercetărilor de până în prezent, vineri, 9 august a.c., în timp ce se afla la domiciliul său, o femeie în vârstă de 37 de ani a dat naştere, singură, neasistată de cadre medicale, unui nou-născut de sex masculin, căruia ulterior i-a suprimat viaţa şi pe care l-a ascuns.

Sursa citată subliniază că, anterior, suspecta şi-a ascuns sarcina faţă de toate persoanele care o cunoşteau.

Cercetările în acest caz continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale, precizează PT Suceava. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: