Liderul PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, confirmă că premierul Viorica Dăncilă va fi miercuri şi joi la Suceava

> Ea va fi însoţită de viceprim-miniştrii Eugen Teodorovici, ministrul Finanţelor, şi Mihai Fifor, ministrul interimar al Afacerilor Interne

 Liderul PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a confirmat, luni seara, că premierul Viorica Dăncilă va efectua o vizită, miercuri şi joi, în judeţul Suceava.

Potrivit senatorului Ioan Stan, Viorica Dăncilă va fi însoţită de viceprim-ministrul Eugen Teodorovici, ministrul de Finanţe, şi de viceprim-ministrul Mihai Fifor, ministrul interimar al Afacerilor Interne.

Liderul PSD Suceava a menţionat că la Bucureşti s-a desfăşurat, luni, şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD, în care s-au discutat cu prioritate aspecte legate de alianţa parlamentară şi guvernamentală PSD-ALDE.

El arată că cei prezenţi, şi în urma discuţiei cu partenerii ALDE, au decis menţinerea alianţei atât la nivel parlamentar, cât şi la nivel guvernamental.

„Această alianţă s-a manifestat unitar şi în cadrul şedinţei de Guvern, ce a avut loc în aceeaşi zi în care s-a adoptat rectificarea bugetară. Doamna Viorica Dăncilă, prim-ministrul României, a evidenţiat faptul că această rectificare bugetară este pozitivă, asigură sumele necesare pentru proiectele asumate de guvernarea PSD-ALDE, pentru continuarea investiţiilor în domeniile prioritare şi pentru plata salariilor, pensiilor şi indemnizaţiilor sociale” susţine Ioan Stan.

Totodată, senatorul menţionează că Eugen Teodorovici, ministrul Finanţelor Publice, a dat asigurări că zvonul lansat în spaţiul public de un anumit parlamentar ALDE referitor la o presupusă „gaură în bugetul public” este total nefondat şi a menţionat că ar fi bine ca astfel de ieşiri publice care urmăresc doar promovarea personală să lipsească din modul de manifestare a membrilor alianţei.

În ceea ce priveşte colaborarea cu Pro România, s-a decis încetarea oricăror negocieri în condiţiile în care se constată că reprezentanţii acestui partid nu doresc o implicare reală în rezolvarea problemelor ţării, ci doar o subliniere a propriei prezenţe în spaţiul public.

Potrivit surselor noastre, premierul Viorica Dăncilă, preşedinte al PSD, va participa, astăzi, la Fălticeni, la o şedinţă a Comitetului Executiv Judeţean al PSD Suceava, iar joi va participa la slujbele religioase de la Putna şi, probabil, Cacica, cu prilejul sărbătorii Adormirea Maicii Domnului. De la Suceava, premierul ar urma să meargă în judeţul Botoşani. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: