Fotbal, Liga a III-a

În prima etapă, Foresta joacă acasă, Bucovina Rădăuţi la Huşi, iar Şomuzul, la Bacău

Federaţia Română de Fotbal a stabilit luni desfăşurarea competiţiei de Liga a III-a a fotbalului românesc, acolo unde judeţul Suceava are trei reprezentante.

Bucovina Rădăuţi, Foresta Suceava şi Şomuzul Fălticeni vor juca în seria I, alături de FC 2 Botoşani, Aerostar Bacău, Ozana Târgu Neamţ, CSM Focşani, Ceahlăul Piatra Neamţ, Ştiinţa Miroslava, CSM Paşcani, Oţelul Galaţi, Universitatea Dunărea de Jos Galaţi, KSE Târgu Secuiesc, Sporting Lieşti, Huşana Huşi şi CSM Bacău.

Campionatul începe în data de 24 august. Foresta Suceava va juca acasă în prima etapă, cu Sporting Lieşti. Bucovina Rădăuţi va juca în deplasare, cu Huşi Huşana, iar Şomuzul va pleca la Bacău, pentru confruntarea cu CSM.

Prima confruntare suceveană în turul campionatului Ligii a III-a se va petrece în etapa a III-a, pe 7 septembrie, când se vor întâlni, la Fălticeni, Şomuzul şi Bucovina Rădăuţi. Următoarea întâlnire va fi mai pe frig, pe 23 noiembrie, pe Areni, între Foresta şi Şomuzul, iar în ultima etapă a turului, pe 30 noiembrie, se va juca partida Bucovina Rădăuţi – Foresta.

Faţă de anul trecut nu există nicio modificare în sistemul competiţional, în cel de promovare în Liga a II-a sau de retrogradare în eşalonul al IV-lea.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: