La Muzeul de Istorie, vernisaj cu premii pentru o expoziţie

„Ateliere de arheologie experimentală «Artă şi artefacte»”

Muzeul Bucovinei invită publicul sucevean la vernisajul expoziţiei „Atelierele de arheologie experimentală «Artă şi artefacte»”, care va avea loc marţi, 13 august a.c., ora 17, în Sala Pedagogică a Muzeului de Istorie, situată la parter.

Cu această ocazie, organizatorii vor acorda tuturor participanţilor la atelierele de arheologie experimentală diplome de „arheolog junior”. De asemenea, copiii participanţi vor primi obiectele din lut şi veşmintele de inspiraţie greacă realizate în cadrul atelierelor de arheologie experimentală.

„Copii, părinţi, bunici şi public interesat dacă nu aţi reușit să vizitaţi expoziţia, vă aşteptăm, cu drag, să ne treceţi pragul şi să cunoaşteţi creaţiile celei de a patra generaţii de «arheologi juniori» în ultima lor zi de expunere” anunţă Muzeul de Istorie. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: