Gheorghe Flutur:

Sesizarea primarului din Rădăuţi este nefundamentată pentru că nu a fost depusă nicio cerere de finanţare a echipei de fotbal CSM Bucovina

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a constatat că sesizarea primarului din Rădăuţi, Nistor Tătar, care reclama lipsa de finanţare din partea Consiliului Judeţean Suceava pentru echipa de fotbal CSM Bucovina, nu se susţine şi că nu a fost depusă nicio cerere de alocare de fonduri.

Preşedintele Flutur a declarat, vineri, că a avut o discuţie şi i-a răspuns lui Nistor Tătar, primarul municipiului Rădăuţi, după ce acesta a transmis în spaţiul public o scrisoare deschisă cu referire la o finanţare a echipei rădăuţene de fotbal, pe care o are „în subordine”.

„După verificarea celor sesizate, s-a constatat că nu există vreo solicitare de finanţare pentru acest club”, a spus Flutur.

Preşedintele Gheorghe Flutur şi-a exprimat surprinderea privind abordarea primarului din Rădăuţi şi îi recomandă ca înainte să utilizeze practica scrisorilor deschise să se adreseze direct instituţiilor vizate pentru lămuririle necesare.

Primarul Nistor Tătar şi-a exprimat, săptămâna trecută, nemulţumirea faţă de felul în care Consiliul Judeţean susţine financiar echipa de fotbal CSM Bucovina, care reprezintă, după cum susţine domnia sa, nu doar municipiul Rădăuţi, ci şi judeţul Suceava.

În acest sens el i-a trimis o scrisoare deschisă preşedintelui Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, cerând alocare de fonduri pentru clubul de fotbal în acelaşi cuantum pe care l-a primit ACS Foresta Suceava. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: