PNL Suceava a demarat campania de strângere de semnături pentru susţinerea lui Klaus Werner Iohannis la Preşedinţia României

> Ion Lungu: Klaus Iohannis este garanţia ca România şi românii să fie apreciaţi în Europa şi în lume, garanţia unei Românii normale

Preşedintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, primarul Sucevei, Ion Lungu, deputatul PNL Ioan Balan, prezenţi la punctul de strângere de semnături din centrul municipiului Suceava, au prezentat cetăţenilor importanţa susţinerii candidatului PNL, Klaus Iohannis, la Preşedinţia României.

Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PNL, primarul Ion Lungu, a spus că a participat la începerea campaniei de strângere de semnături pentru candidatura lui Klaus Iohannis pentru al doilea mandat la Preşedinţia României.

„Alături de colegii mei liberali am discutat cu sucevenii care au trecut prin zona cortului amplasat pentru strângerea de semnături care ne-au primit cu căldură şi au semnat pe listă cu plăcere”, a spus Lungu.

El a subliniat că România şi românii au în continuare nevoie ca domnul Klaus Iohannis să fie în continuare preşedintele României.

„România şi românii au în continuare nevoie ca domnul Klaus Iohannis să fie în continuare preşedintele României, fiind singura garanţie ca România să fie apreciată în Europa şi în lume, fiind singura garanţie să construim o Românie normală”, a spus Ion Lungu. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: