Fotbal

Foresta joacă miercuri cu Sănătatea Darabani, în turul II al Cupei României

Miercuri, 14 august, Foresta Suceava va juca în turul II al Cupei României, în deplasare, cu Sănătatea Darabani. În această fază se vor juca în toată ţara 30 de partide la care participă 38 de echipe calificate din faza I naţională şi 22 echipe din Liga 3.

Aflaţi în cantonament la Pojorâta, fotbaliştii lui Vespazian Colban au pierdut, la sfârşitul săptămânii trecute, al doilea meci amical jucat la munte, de data aceasta cu Aerostar Bacău, scor 0-2.

Băcăuanii, retrogradaţi în primăvară din Liga a II-a, aflaţi la rândul lor într-un stagiu de pregătire la Vatra Dornei, au marcat câte un gol pe repriză, prin Ilie şi Zaharia.

Sezonul competiţional 2019-2020 al Ligii a III-a debutează pe 24 august. Până atunci, după partida de la Botoşani, jucătorii Forestei îşi vor testa disponibilităţile într-o ultimă partidă, pe 17 august, cu Ştiinţa Miroslava.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI