Iniţial a spus că nu a păţit nimic, apoi s-a prezentat la spital

Aproape de miezul nopţii de miercuri spre joi, lucrătorii Serviciului Rutier Suceava au fost sesizaţi că, la o unitate medicală din municipiul reşedinţă de judeţ, s-a prezentat un bărbat în vârstă de 49 de ani, din comuna Dumbrăveni, care prezenta leziuni ca urmare a unui accident rutier. Oamenii legii au demarat cercetările, stabilind că omul a fost victima unui eveniment rutier petrecut aproape de ora 20.

În timp ce conducea o autoutilitară pe DN 29, dinspre municipiul Suceava către municipiul Botoşani, un bărbat în vârstă de 31 de ani, din comuna Dumbrăveni, a efectuat un viraj la dreapta pentru a pătrunde pe un drum comunal neclasificat, moment în care l-a acroşat pe bărbatul de 49 de ani. Victima se deplasa pe bicicletă, în aceeaşi direcţie de mers.

Iniţial, în urma accidentului, biciclistul a susţinut că nu a suferit leziuni şi că doreşte să fie transportat la domiciliu, solicitând totodată conducătorului auto suma de 150 lei pentru a-şi repara bicicleta. Ulterior s-a răzgândit şi s-a deplasat la spital, în urma investigaţiilor stabilindu-se că a fost rănit uşor.

Cei doi participanţi la trafic au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul conducătorului auto şi de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul biciclistului, spun poliţiştii. În cauză s-a întocmit un dosar penal ce urmează a fi soluţionat procedural.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI