Un bărbat a vrut să-şi pună capăt zilelor aruncându-se de pe acoperişul unui hotel din Vatra Dornei

> El a fost salvat de poliţişti şi dus la spital

 O tentativă de suicid a avut loc marţi seara în municipiul Vatra Dornei. Un bărbat de 46 de ani s-a urcat pe acoperişul unui hotel din localitate şi, după cum s-a aflat ulterior, a vrut să se arunce în gol pentru că „nu-şi mai găseşte rostul în viaţă“.

Întrucât hotelul se află într-o zonă intens circulată, toată scena s-a derulat sub privirile a zeci de trecători, care au sesizat poliţia. Astfel, la faţa locului s-a deplasat un echipaj de ordine şi siguranţă publică.

În acest timp, bărbatul se deplasa dintr-o parte în alta a acoperişului şi arunca cu bucăţi de lemn. Ulterior s-a aflat că persoana în cauză este fochist la hotel, iar când este sub influenţa băuturilor alcoolice are tendinţe suicidale.

Între timp, bărbatul a trecut pe cealaltă parte a acoperişului, iar cei doi agenţi de poliţie aflaţi la faţa locului au decis să urce pe terasa hotelului, pentru a încerca să-l determine să renunţe la intenţia sa, iar echipajul de jandarmi a rămas jos, pentru a urmări persoana.

După ce poliţiştii au pătruns printr-o cameră a hotelului în mansarda acestuia, au observat bărbatul, care se afla pe acoperişul clădirii. Agenţii l-au supravegheat vizual, iar în momentul în care bărbatul s-a întins pe spate, profitând de faptul că aceasta se uita în partea opusă, poliţiştii au ieşit pe acoperiş şi l-au imobilizat, prinzându-l de mâini şi picioare.

Au rămas cu toţii pe acoperiş, au discutat cu persoana în cauză până aceasta s-a liniştit, iar ulterior au reuşit să o coboare de pe acoperiş. Bărbatul a povestit că a urcat pe acoperişul hotelului cu intenţia de a se arunca, dar s-a întins pe spate pentru a prinde curaj.

El a fost transportat la Spitalul Municipal Vatra Dornei, iar ulterior la Spitalul de Psihiatrie Câmpulung Moldovenesc. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: