Pocoleni

Păscutul unei vaci pe un drum public, motiv de bătaie

Doi bărbaţi din satul Pocoleni, comuna Rădăşeni, au avut un conflict spontan cauzat de locul în care păştea vaca unuia dintre ei.

Marţi seara, un bărbat de 65 de ani se afla în faţa locuinţei sale din sat, pentru a adăpa animalele ce păşteau în drum. La scurt timp, de acesta s-a apropiat un vecin de 57 de ani, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, şi a început să strige la el, reproşându-i că a lăsat vaca să pască pe „drumul lui”, drumul în cauză fiind un drum public, destinat circulaţiei rutiere.

Bărbatul a încercat să se retragă în curtea sa, însă agresorul l-a urmat, a pătruns fără drept pe teritoriul curţii vecine şi l-a lovit pe bărbat.

Acesta a sesizat poliţia, iar în cauză s-a întocmit dosarul de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu şi lovire sau alte violenţe, dosar care va fi soluţionat procedural de Postul de Poliţie Rădăşeni. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: