Consilierul judeţean PSD Gabriela Mihai este noul inspector şcolar general al judeţului

> Ea a fost avansată la doar două luni după ce fusese numită inspector şcolar general adjunct

Consilierul judeţean PSD Gabriela Mihai a fost numită prin ordin al ministrului Educaţiei Naţionale inspector şcolar general al judeţului Suceava.

Ea era inspector şcolar general adjunct pentru domeniul Curriculum şi inspecţie şcolară.

Prof. Gabriela Mihai, director al Şcolii Generale Nr. 1 Suceava, fusese numită la 30 mai, „prin detaşare în interesul învăţământului, în funcţia de inspector şcolar general adjunct la Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava, până la organizarea concursului de către Ministerul Educaţiei Naţionale, dar nu mai târziu de sfârşitul anului şcolar 2018/2019”.

Ea îi ia locul astfel lui Cristian Cuciurean, care fusese numit inspector şcolar general în luna martie, după ce Gheorghe Lazăr a fost eliberat din funcţie.

Cristian Cuciurean revine pe funcţia de inspector şcolar general adjunct al judeţului Suceava, poziţie pentru care a dat concurs.

Reamintim că celălalt inspector şcolar general adjunct al judeţului este Alexandra Chirilă, care a fost numită în 23 mai 2019 inspector şcolar adjunct pentru domeniul Management. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: