Senatorul PSD Ioan Stan anunţă că judeţul Suceava primeşte 30 de milioane de lei la rectificarea bugetară

> Suma va rezolva problema financiară a localităţilor incluse în proiectul „Utilităţi şi mediu”

Preşedintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a anunţat, marţi, că proiectul de rectificare bugetară rezolvă distinct problema localităţilor sucevene afectate financiar de proiectul „Suceava – Utilităţi şi mediu la standarde europene”.

Stan arată într-un comunicat de presă că Ministerul Finanţelor Publice a publicat, marţi, propunerea de rectificare bugetară prin care se alocă sume pentru echilibrarea bugetelor locale.

Aceste sume au fost repartizate la nivelul tuturor localităţilor, urmând să fie completate şi cu altă sumă (1,47 miliarde lei), prin hotărâre de guvern, pentru finanţarea secţiunii de funcţionare a bugetelor locale.

„Important pentru judeţul Suceava este că această rectificare a rezolvat distinct şi problema financiară a primăriilor incluse în programul «Utilităţi şi mediu la standarde europene», judeţul Suceava primind în acest sens suma de 30 milioane de lei” susţine Ioan Stan.

El consideră că aceasta este încă o dovadă că Guvernul PSD – ALDE şi parlamentarii social-democraţi suceveni îşi respectă promisiunile făcute aşa cum s-a întâmplat şi în cazul demersurilor realizate pentru extinderea reţelei de gaz Pojorâta – Vatra Dornei, şi pentru finalizarea şoselei de centură a Sucevei.

„Modul prin care s-a realizat acest lucru reflectă de asemenea atitudinea corectă a guvernării PSD – ALDE faţă de toate localităţile, indiferent de culoarea politică, spre deosebire de modul mărunt, meschin, partinic prin care Gheorghe Flutur, preşedintele CJ, a repartizat sumele ce ţineau de competenţa sa, discriminând vădit localităţile conduse de primari PSD” a conchis Ioan Stan. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: