Emma Watson a colaborat la deschiderea unei linii telefonice destinate victimelor hărţuirii sexuale la locul de muncă

Emma Watson a colaborat la deschiderea unei linii telefonice destinate victimelor hărţuirii sexuale la locul de muncă. Celebra actriţă Emma Watson a colaborat la deschiderea unei linii telefonice pentru femeile care sunt victime ale hărţuirii sexuale la locul de muncă din Marea Britanie, unde una din două femei asigură că s-a confruntat cu astfel de probleme în activitatea ei, relatează luni EFE.

Emma Watson, activistă în Time’s Up – o mişcare de luptă împotriva hărţuirii sexuale – s-a declarat „deosebit de surprinsă” că este vorba de prima linie telefonică de acest tip din Anglia şi Ţara Galilor.

Acest serviciu, care este gratuit, a fost înfiinţat cu ajutorul donaţiilor venite din partea unor persoane, inclusiv de la vedete de cinema. Măsura are ca obiectiv să ofere consiliere legală, prin intermediul fundaţiei „Rights for Women”, acelor femei care au făcut obiectul unei hărţuiri sexuale la locul de muncă. „Să ştie care sunt drepturile sale, cum poate înfrunta problemele şi opţiunile pe care le are cineva care s-a confruntat cu o hărţuire sunt elemente fundamentale pentru a crea locuri de muncă sigure pentru toată lumea. Această linie de ajutorare este un mare pas pentru ca toate femeile să primească sprijin”, a precizat actriţa pe site-ul „Rights for Women”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: