Potrivit unor surse

Viorica Dăncilă îşi începe campania electorală pentru Preşedinţia României în judeţul Suceava

Premierul României, preşedintele PSD Viorica Dăncilă, ar urma să-şi înceapă campania electorală pentru Preşedinţia României în judeţul Suceava, au declarat pentru News Bucovina surse din PSD Suceava.

Potrivit surselor citate, Viorica Dăncilă ar urma să participe, la 15 august, la slujba oficiată la Mănăstirea Putna cu prilejul sărbătorii Adormirea Maicii Domnului, dar se pare că va participa şi la slujba oficiată la Basilica Minor din Cacica cu prilejul aceleiaşi sărbători.

Aceleaşi surse au menţionat că preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, va participa, la 14 august, la Fălticeni, la o şedinţă a Comitetului Executiv Judeţean al PSD.

Sursele citate au subliniat că programul premierului ar putea fi modificat însă în urma evoluţiei „cazului Caracal”, care a produs o mare preocupare în ţară privind modul de funcţionare şi acţiune a autorităţilor statului.

Prezenţa premierului Viorica Dăncilă la oficierea Sf. Liturghii de la Mănăstirea Putna ar însemna prima participare în public a acesteia de la desemnarea drept candidat al PSD la funcţia de preşedinte al României.

PSD urmează să se întâlnească într-un congres în data de 24 august, pentru confirmarea candidaturii Vioricăi Dăncilă la Preşedinţia României. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: