Dan Ioan Cuşnir susţine că actuala administraţie a Sucevei prezintă imaginea reală a municipiului chiar prin panoul de la intrarea în municipiu:

Un oraş prăfuit, sufocat, ruginit, obosit, decolorat

Preşedintele Organizaţiei Municipale PSD Suceava, Dan Ioan Cuşnir, a apreciat, ieri, că municipiul Suceava a ajuns, după 15 ani de când este condus de primarul Ion Lungu, un oraş prăfuit, sufocat, ruginit, obosit şi decolorat, exact ca panoul de la intrarea în municipiu.

Vă prezentăm integral comunicatul transmis de liderul PSD Suceava, Dan Ioan Cuşnir. (N.B.)

De 15 ani, Ion Lungu şi Lucian Harşovschi ne tot povestesc cum au modernizat ei Suceava, cât de bine este gospodărit şi administrat oraşul, cât de fericiţi ar trebui să fie Sucevenii pentru că au o calitate crescută a vieţii datorită proiectelor implementate (pe hârtie) de către perechea Lungu/Harşovschi.

Suceava ar trebui să fie un oraş cel puţin frecventabil dacă ar fi să ne luăm după sutele de milioane de euro, din bani publici, cheltuite de cuplul Lungu/Harşovschi în ultimii 15 ani. Sau după faptul că aceleaşi proiecte vechi de ani de zile le tot sunt prezentate Sucevenilor în fiecare an ca şi cum ar fi proiecte noi, în mintea cuplului Lungu/Harşovschi Sucevenii fiind nişte ignoranţi care uită de la un an la altul.

Din păcate, Suceava a ajuns un oraş de evitat, iar imaginea reală a Sucevei este cel mai bine ilustrată în fotografia alăturată. Lungu şi Harşovschi nu puteau mai bine decât atât să le prezinte Sucevenilor şi turiştilor, încă de la principala intrare în oraş, cum arată de fapt oraşul după 15 ani în care ei l-au „modernizat” şi „dezvoltat”.

Această fotografie spune tot despre imaginea reală a Sucevei: un oraş prăfuit, sufocat, ruginit, obosit, decolorat, un oraş în care Lungu şi Harşovschi au impresia că ei doi pot impune alte standarde decât cele valabile în oraşele decente, civilizate, frecventabile.

Ce s-a întâmplat în Suceava în ultimii 15 ani? Oameni fără educaţie consistentă şi fără un parcurs profesional credibil, în loc să fie preocupaţi de cei 2 piloni care pot duce la dezvoltare durabilă, infrastructura şi educaţia, au fost preocupaţi doar de beculeţe colorate, de fanfară şi folclor, de diplome şi medalii inutile, de fugă după înşelătoare şi inutile aprecieri pe reţelele de socializare.

Suceava se prăbuşeşte sub povara incompetenţei, a intereselor personale care au devenit mai importante decât interesul comunităţii, sub povara compromisurilor (blaturilor).

Ce i-a mai lipsit Sucevei în ultimii 15 ani? Viziunea celor care ne-au amăgit că ştiu ce au de făcut şi că se pricep la administraţie, aceştia neavând de unde să ştie că incompetenţa în administraţie duce întotdeauna la impotenţă administrativă. Conducerea Primăriei Sucevei este impotentă din punct de vedere administrativ.

Suceava va arăta bine şi va deveni frecventabilă atunci când va fi administrată de oameni care să se concentreze pe Ordine şi Progres, când va fi condusă de către o echipa care înţelege ce înseamnă să faci „Totul pentru Suceava!” Dan Cuşnir, Preşedinte Organizaţia Municipală PSD Suceava „Totul pentru Suceava!”

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI