La etapa zonală a Concursurilor serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă

Pompierii militari suceveni, pe podium

Pompierii militari suceveni au participat, la Iaşi, la etapa zonală a Concursurilor serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă, unde au câştigat, în clasamentul final, un loc pe podium, informează ISU Suceava.

Potrivit sursei citate, lotul pompierilor suceveni s-a clasat pe locul I la proba „Realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă” şi pe locul III la proba „Pista cu obstacole pe 100 metri”.

Plutonierul major Sergiu Avasiloaei a fost al treilea la proba individuală cumulată (Duel), iar în final, în clasamentul general, echipa ISU Suceava s-a clasat pe locul III.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Mihail Grigore Sturdza” al judeţului Iaşi a organizat, în perioada 1 – 2 august 2019, etapa zonală a Concursurilor serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă, competiţie ce are ca principal obiectiv perfecţionarea aptitudinilor şi a deprinderilor necesare intervenţiilor în situaţii de urgenţă.

La competiţie au participat cinci loturi reprezentative ale inspectoratelor judeţene pentru situaţii de urgenţă din judeţele Iaşi, Bacău, Botoşani, Neamţ şi Suceava.

Pompierii militari au parcurs patru probe: „Pista cu obstacole pe 100 metri”, „Ştafeta 4 x 100 metri”, „Scara de fereastră” şi „Realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă”, iar clasamentul general a fost stabilit prin adunarea timpilor obţinuţi, la fiecare probă, de fiecare lot.

Clasamentul final: locul I – ISU Iaşi; locul II – ISU Bacău; locul III – ISU Suceava; locul IV – ISU Neamţ; locul V – ISU Botoşani.

Echipa ISU Suceava a fost felicitată pentru efortul de a se menţine an de an în fruntea celor mai buni profesionişti din ţară. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: