Un pescar a murit căzând într-un iaz din Mitocu Dragomirnei

Doi pescari au căzut într-un iaz din Mitocu Dragomirnei, unul fiind scos din apă de persoanele aflate în zonă, conştient, dar în hipotermie. Cel de-al doilea a fost găsit de echipaje de intervenţie ale ISU în stare de inconştienţă şi i s-au aplicat manevre de resuscitare fără succes, fiind declarat decedat.

Pescarul care s-a înecat, vineri seara, în iazul din Mitocu Dragomirnei, s-a dezechilibrat şi a alunecat în iaz, iar partenerul său de pescuit a încercat să-l salveze.

Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, din Suceava, a mers împreună cu un alt sucevean la un iaz de pe raza comunei Mitocu Dragomirnei, pentru a pescuit. Iar pe parcursul întregii zile, cei doi au consumat cantităţi mari de băuturi alcoolice.

În jurul orei 22, bărbatul de 50 de ani s-a întins cu băţul de pescuit şi, din cauza întunericului şi a vegetaţiei de pe malul iazului, a alunecat şi a căzut în iaz.

În ajutorul lui a sărit partenerul său, pentru a-l scoate la mal, însă nu a reuşit şi s-a retras, primind apoi îngrijiri medicale din partea unui echipaj de intervenţie al ISU Suceava.

Ulterior, pompierii militari au identificat corpul bărbatului de 50 de ani şi a fost constatat decesul acestuia, după ce manevrele de resuscitare nu au avut răspuns.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Judeţean Suceava, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: