Un bărbat băut din Suceava a făcut scandal, susţinând că i-au fost furate lucrurile…

…Pe care, de fapt, le-a uitat în localul unde a consumat alcool

 Un bărbat de 41 de ani a fost surprins, miercuri seara, făcând scandal la o casă într-un local de pe strada Horea, Cloşca şi Crişan din Suceava, susţinând că i-au fost furate mai multe lucruri personale.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a constatat că, în urmă cu câteva ore, bărbatul consumase băuturi alcoolice pe terasa unui local situat pe aceeaşi stradă. După aceea, suceveanul, fiind în stare de ebrietate, s-a deplasat la o casă de pariuri sportive de pe aceeaşi stradă. Aflat acolo, a constatat că nu mai are geanta asupra sa şi a devenit violent verbal, motiv pentru care a fost necesară intervenţia unui echipaj din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava.

Cu această ocazie, bărbatul a reclamat că a fost victima unei infracţiuni de furt în localul unde consumase băuturi alcoolice. El reclama că i s-au furat suma de 5 lei, un telefon mobil Samsung şi o geantă de voiaj cu obiecte personale.

Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au constat că obiectele „furate” au fost de fapt uitate pe terasa respectivă.

Astfel, bunurile au fost recuperate şi restituite proprietarului.

Cu toate acestea, în cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: