Caravana „Fii pregătit !” ajunge la începutul lunii august în judeţul nostru

> ISU Suceava va organiza cursuri de prim ajutor

 În weekendul ce urmează, între orele 9 şi 18, personal din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava va organiza cursuri de pregătire a populaţiei pentru acordarea de prim ajutor în situaţii de urgenţă.

Cursurile oferite vor include prezentarea principalelor dezastre naturale care pot afecta România – cutremure, inundaţii, incendii – şi modul în care populaţia se poate pregăti pentru a le face faţă.

Centrul mobil are o sală de şcolarizare cu o capacitate de 40 de persoane şi este dotat cu toate echipamentele medicale şi de prim ajutor, dispozitive portabile, inclusiv simulatoare, ce permit instruirea eficientă a cursanţilor.

Caravana „Fii pregătit!” va ajunge sâmbătă, 3 august, în municipiul Fălticeni şi va fi poziţionată în zona Nada Florilor, iar duminică, 4 august, în municipiul Vatra Dornei, şi va fi amplasată în parcarea magazinului LIDL.

Aceasta este al patrulea an când caravana „Fii pregătit!” porneşte la drum pentru cursuri de instruire a populaţiei. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: