Pentru ca lucrările să continue în ritm susţinut ca în celelalte cartiere sucevene

Constructorul care reabilita străzile Meseriaşilor şi Plăieşilor a fost înlocuit

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harşovschi, a anunţat, luni, că lucrările de reabilitare stradală continuă în tot municipiul Suceava, iar pentru menţinerea unui ritm susţinut în toate cartierele s-a decis înlocuirea firmei de construcţii care efectua lucrări în zona centrală şi suplimentarea forţei de muncă.

El a declarat că dacă în cartierul Obcini se lucrează în ritm susţinut pe strada Măgurei şi sunt aproape de final lucrările de pe strada Viitorului, în zona centrală situaţia nu este aceeaşi.

„Nu pot spune acelaşi lucru despre zona centrală unde, pentru a impulsiona lucrările de pe străzile Meseriaşilor şi Plăieşilor, s-a decis să fie înlocuit constructorul şi să fie adusă forţă de muncă suplimentară” a spus viceprimarul.

El a mai declarat că se mai lucrează pe strada Zorilor în cartierul George Enescu, pe străzile Grigore Ureche, Stejarului, Ion Neculce, Vişinilor în Zamca, pe străzile Anastase Crimca, T. Ştefaneli în zona centrală şi pe străzile Tineretului, Grigore Antipa, Iacob Zadik şi Putna în cartierul Burdujeni.

„Echipele rămân în toate cartierele şi vor începe alte străzi, odată ce se vor finaliza cele începute” a subliniat Lucian Harşovschi.

Viceprimarul a făcut un apel cetăţenilor să respecte restricţiile de circulaţie dispuse în zona lucrărilor de reabilitare stradală. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: