Rugbi

Lotul echipei de rugbi CSM Suceava s-a reunit pentru pregătirea noului sezon competiţional

Lotul echipei de rugbi CSM Suceava s-a reunit, la finele săptămânii trecute, la stadionul „Unirea”, pentru pregătirea unui nou sezon în Divizia Naţională. Formaţia pregătită de antrenorul Marius Colţuneac a reînceput pregătirea cu antrenamente de reacomodare la efort, urmând ca-n perioada următoare să se definitiveze şi lotul de jucători. Sucevenii şi-au propus şi mai multe meciuri de pregătire, cel mai probabil cu cealaltă echipă din judeţ ce activează în Divizia Naţională, Rugby Club Gura Humorului, cu juniori, dar şi cu echipa de old boys a Asociaţiei Sportive „Prietenii Rugby-ului din Bucovina”. Până la începerea noului sezon, echipa suceveană are în plan şi o perioadă de pregătire centralizată, dar asta în funcţie de ce fonduri va dispune.

„Am început pregătirea cu o parte a jucătorilor din lot şi asta deoarece mai sunt sportivi aflaţi în concediu sau a căror situaţie nu este încă definitivată, mai ales că sunt o parte care au terminat în acest an facultatea. Dintre aceştia, Iulian Câtea a ales să evolueze din sezonul ce urmează la RC Gura Humorului, în timp ce Daniel Hreceniuc a terminat liceul şi se află în această perioadă în probe la Dinamo Bucureşti. Sperăm să ne pregătim cât mai bine şi să ajungem într-o formă optimă înaintea începerii campionatului. Ne bazăm pe mulţi jucători tineri, care sper să formeze o echipă competitivă împreună cu jucătorii experimentaţi. Am primit în acest an o primă tranşă de bani de la Primăria Suceava şi Consiliul Local şi le mulţumim că sunt în continuare alături de noi şi ne sprijină, dar şi asociaţiei «Prietenii Rugby-ului din Bucovina», ai căror membri sunt trup şi suflet alături de echipă”, a explicat antrenorul sucevenilor, Marius Colţuneac. Lotul echipei se va completa cu mai mulţi jucători de perspectivă ce-au terminat junioratul la Liceul cu Program Sportiv din Suceava cu antrenorul Dumitru Livadariu.

Deşi Federaţia Română de Rugbi încă n-a stabilit data de începere a noului sezon din Divizia Naţională, în mod normal, jocurile din eşalonul doi au început în fiecare an pe la mijlocul lunii septembrie.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: