La Vatra Dornei, lipsa apei calde poate duce la bătăi, injurii şi dosare penale

Un conflict verbal între patronul unor spaţii de cazare din Vatra Dornei şi clienţi de-ai săi, nemulţumiţi, a degenerat într-o bătaie generală, soldată la final cu dosare penale cu trei capete de acuzare.

Conflictul s-a produs joi seara, într-o clădire din Vatra Dornei, la parterul căreia e situat un bar, iar la etaj – spaţii de cazare, care aparţin aceluiaşi proprietar.

Astfel, cu câteva zile în urmă, camerele au fost ocupate de şase muncitori a unei societăţi comerciale din Botoşani, care efectuau lucrări de profil la Vatra Dornei.

Spiritele s-au încins joi seara, când unul dintre muncitori (62 ani) a avut o discuţie în contradictoriu cu proprietarul, pe motiv că acesta nu le-ar fi oferit muncitorilor apă caldă menajeră. Discuţia dintre cei doi a degenerat, iar la un moment dat, proprietarul (48 ani) l-a lovit cu pumnul pe muncitor.

Ceilalţi muncitori au intervenit pentru aplanarea scandalului, fapt care l-a determinat pe proprietar să-şi cheme în ajutor doi cunoscuţi, de 25 şi 23 de ani.

Aceştia din urmă au sosit în grabă la apelul proprietarului, au urcat la etajul I al imobilului şi au început bătaia cu ceilalţi muncitori pe care i-au găsit acolo.

La sosirea la faţa locului a echipajului de ordine publică care a intervenit pentru aplanarea scandalului, proprietarul imobilului a continuat scandalul şi a început să se manifeste agresiv, în sensul că le-a adresat injurii poliţiştilor şi i-a ameninţat cu acte de violenţă.

Pentru aplanarea situaţiei, poliţiştii au fost nevoiţi să cheme întăriri şi doar după ce echipaje de poliţişti au sosit la faţa locului s-a reuşit calmarea spiritelor.

Au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de „lovire sau alte violenţe”, „violare de domiciliu” şi „tulburarea ordinii şi liniştii publice”.

Faţă de proprietarul barului şi cei doi cunoscuţi ai săi urmează să fie dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, aceştia urmând să fie conduşi sub escortă în CRAP al IPJ Suceava. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: