După ce săptămâna trecută au fost confirmate 51 de noi cazuri

Judeţul Suceava, din nou pe primul loc în ţară la numărul de cazuri de rujeolă raportate

Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT) a informat că în săptămâna 15-19 iulie a.c. au fost raportate 94 de cazuri nou confirmate de rujeolă, dintre care cele mai multe, 51, au fost înregistrate în judeţul Suceava.

Sursa citată menţionează că cele 94 de cazuri nou confirmate de rujeolă au fost raportate în zece judeţe şi în municipiul Bucureşti.

Cele 51 de cazuri de rujeolă în Suceava situează judeţul pe primul loc în ţară în ceea ce priveşte numărul de cazuri nou confirmate în intervalul 15-19 iulie 2019.

CNSCBT menţionează că aceste cazuri de rujeolă raportate săptămânal au avut debutul în urmă cu 2-4 săptămâni, iar confirmarea şi clasificarea unui caz durează în medie 3 săptămâni. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: