Volei masculin

CSM Suceava, înaintea provocării unui nou sezon competiţional

În această perioadă, sportivii echipei de volei seniori ai Clubului Sportiv Municipal Suceava, pregătiţi de antrenorul Tudor Orăşanu, se pregătesc la sala „Unirea” pentru sezonul ce urmează în Divizia A2, eşalonul secund din voleiul românesc. Sucevenii n-au avut o pauză totală în pregătire, dar au început antrenamentele mai intense şi-n efectiv complet de la începutul lunii iunie, perioadă în care au reuşit să facă şi mai multe meciuri amicale cu juniorii de la Liceul cu Program Sportiv din Suceava, dar şi cu seniorii de la Ştiinţa Bacău. Elevii antrenorului Tudor Orăşanu vor avea un sezon mult mai greu decât precedentul şi asta deoarece în campionat se vor înscrie echipe de tradiţie din voleiul românesc, printre care Constanţa, Piatra Neamţ sau Steaua Bucureşti, ce ori au renunţat la prima divizie din cauza problemelor financiare, ori s-au reînfiinţat.

„Noi n-am întrerupt programul de pregătire, chiar dacă am avut o frecvenţă mai redusă. Urmează să vedem pe ce lot ne vom baza în acest sezon, unul pe care-l vom completa ca de câţiva ani încoace cu sportivi de la Liceul cu Program Sportiv Suceava. Suntem conştienţi că vom avea un campionat mult mai greu, cu mai multe echipe şi deplasări lungi, dar sperăm să ne descurcăm, în primul rând din punct de vedere financiar. Acest proiect este realizat cu sprijinul Primăriei Suceava şi al Consiliului Local Suceava şi le mulţumim pentru sprijinul fără de care n-am putea să ne desfăşurăm activitatea”, a declarat antrenorul sucevean, Tudor Orăşanu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: