Monahii de la Mănăstirea Putna au participat la o campanie de donare de sânge

Vieţuitorii Mănăstirii Putna au participat, în 11 iulie 2019, la o acţiune de donare de sânge desfăşurată în cabinetul medical Sfântul Mare Mucenic Pantelimon al aşezământului.

Mănăstirea Putna colaborează de mai mulţi ani cu Centrul Judeţean de Transfuzie Sanguină Suceava în scopul donării de sânge.

Acţiunea de joi, 11 iulie 2019, este a 5-a campanie desfăşurată în cadrul mănăstirii sucevene.

Conform paginii oficiale de pe Facebook a Mănăstirii Putna au fost recoltate 38 de unităţi de sânge. (Joi, 11 iulie, la Mănăstirea Putna s-a realizat, pentru a cincea oară, o acţiune de donare de sânge. Echipa de la Centrul Judeţean de Transfuzie Sanguină Suceava a recoltat 38 de unităţi de sânge.

Biserica Ortodoxă încurajează şi binecuvintează donarea de sânge, ca un semn al iubirii milostive faţă de aproapele – n.red.)

Biserica Ortodoxă Română susţine donarea de sânge prin Campania naţională „Donează sânge, salvează o viaţă!”. Proiectul se desfăşoară din anul 2013 cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române. (Basilica.ro)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: