A fost spartă o brutărie din Dorna Arini

> Suspectul, un angajat al brutăriei, a fost reţinut

În noaptea de sâmbătă spre duminică a fost spartă o brutărie din comuna Dorna Arini, de unde au fost furaţi bani.

Duminică, în jurul orei 5 dimineaţa, la începutul schimbului I, angajaţii brutăriei au observat că geamurile de la cele două birouri ale societăţii erau forţate, iar din interior lipsea suma de 5.600 lei. S-a constatat forţarea a două geamuri de la birouri şi pătrunderea prin efracţie în clădire.

În aceste condiţii s-a stabilit un cerc suspecţi, iar în urma activităţilor desfăşurate şi a administrării probatoriului a fost identificat autorul furtului, în persoana unui tânăr de 20 ani, din comuna Şaru Dornei, angajat al societăţii prejudiciate.

Autorul a recunoscut comiterea faptei, fiind totodată recuperată suma de 4.020 lei.

Faţă de suspect s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore. Procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei va propune faţă de tânăr luarea măsurii controlului judiciar.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea „furt calificat”. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: