Podul de la bazar s-a redeschis integral circulaţiei

> Viceprimarul Lucian Harşovschi: Vom asfalta integral şi sensul giratoriu din zona bazarului

Viceprimarul Lucian Harşovschi a anunţat că podul peste râul Suceava, din zona bazarului, s-a redeschis integral circulaţiei începând de vineri, ora 19.

Şoferii s-au putut în felul acesta „bucura” de ambele benzi pe sensul de circulaţie iar blocajele în trafic generate de gâtuirea din această zonă au fost eliminate.

„Am reuşit, împreună cu factorii implicaţi, să facem tot ce ne stă în putinţă să redăm integral circulaţiei podul din zona bazar cu o zi mai devreme decât ne propusesem. Din punctul meu de vedere, lucrările efectuate sunt de calitate. Pentru că tot avem utilajele în zonă, am cerut şi asfaltarea integrală a zonei care include sensul giratoriu şi a căilor de acces spre centrele comerciale în zonă a declarat viceprimarul Lucian Harşovschi.

Lucrările la podul de peste râul Suceava din zona Bazar au început de mai multă vreme, iar termenul de finalizare a tot fost prelungit astfel încât, din raţiuni de aglomeraţie excesivă şi blocaj rutier, ele au fost suspendate în perioada hramului Sucevei, pentru a fi apoi reluate, termenul avansat de primarul Ion Lungu pentru finalizare fiind de 10 iulie. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: