Rugbi

Stadionul „Unirea” va găzdui sâmbătă prima ediţie a Memorialului „Petru Panait”

Sâmbătă, 13 iulie, stadionul „Unirea” din Suceava va găzdui prima ediţie a Memorialului „Petru Panait” la rugbi. A trecut un an de zile de când unul dintre cei mai îndrăgiţi antrenori ai jocului cu balonul oval din Suceava, Petru Panait, a trecut în eternitate. Foştii lui elevi şi colegi s-au hotărât să-şi aducă aminte de el, în fiecare an organizând un meci demonstrativ de old-boys.

Evenimentul rugbistic va începe la ora 10.00, cu o slujbă de pomenire în care vor fi rememoraţi toţi cei care au intrat în „echipa stelelor”, cum bine spunea antrenorul Constantin Vlad, şi va continua cu un meci de old-boys la care şi-au anunţat participarea foşti jucători din mai multe zone ale Moldovei. În încheierea evenimentului se va trece la o discuţie constructivă pe parcursul reprizei a III-a.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: