Fotbal

Selecţionata judeţului Suceava va participa la Cupa „Ştefan cel Mare”

 În această vară va debuta o interesantă competiţie destinată fotbalului judeţean din zona Moldovei. Este vorba de Cupa „Ştefan cel Mare”, o întrecere care va reuni la start selecţionatele judeţelor Suceava, Vaslui, Iaşi, Neamţ, Bacău, Botoşani, Galaţi şi Vrancea. Prima ediţie a întrecerii va avea loc în luna august, la Vaslui, fiind finanţată de Consiliul Judeţean Vaslui.

„Este o idee foarte bună, pe care am îmbrăţişat-o din prima clipă. Este o iniţiativă care are darul să polarizeze fotbalul mic şi să-l facă mai vizibil. Selecţionata Sucevei va fi alcătuită, în linii mari, din jucătorii care au reuşit să se impună recent în Belgia, la turneul internaţional al diasporei, însă vor apărea şi câteva nume noi. Aşteptăm să ni se comunice data exactă când va avea loc turneul, noi fiind informaţi deocamdată că se va derula în luna august”, a declarat Ciprian Anton, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Suceava.

Turneul prevede 8 jocuri şi este organizat sub formă de faze eliminatorii. Se începe în prima zi cu sferturile de finală, în cea de-a doua zi urmând să fie programate cele două semifinale, precum şi finala mică şi meciul decisiv pentru titlu. Partidele vor fi găzduite de cele două terenuri din complexul stadionului Municipal.

Organizatorii vor asigura masa pentru jucătorii şi staffurile echipelor participante, grupările învingătoare din prima zi a întrecerii urmând să aibă rezervată şi o noapte de cazare.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: